Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ársz poétika

Minden szó hazugság vagy vicc

Fütyifül

Címkék

animgif (2) cigánypecsenye (1) citrom (1) comb (1) csirke (1) dagadó (1) disznó (5) disznósajt (1) ehető növény (1) fasírt (1) gomba (1) hamburger (2) hopfanatic (1) ibolya (1) ipa (1) karaj (3) kenyér (2) krumpli (1) lager (1) lángos (1) margó (3) mell (1) mustár (1) nokedli (1) pác (2) palacsinta (1) pepecs (1) piac (1) pizza (1) rambo (1) rántott (1) rántotta (1) rizs (1) rozs (1) sajt (2) sertés (1) sör (1) stefánia (1) szalámi (1) szalonna (3) szar (1) szósz (1) tarja (4) tejföl (2) termelői (1) tészta (7) tócsni (1) tojás (1) trükk (1) túró (1) vagdalt (1) vidéki (1) Vízforraló (1) vízforraló (2) zsömle (1) Címkefelhő

Nokedli...

2014.05.28. 08:14 bekaphatode

...közkívánatra.

Hozzávalók:

1/2 kg liszt
1 tojás
2-3 dl víz
1 evőkanál olaj
só ízlés szerint
2 gerezd fokhagyma nyomva/ apróra vágva, ha trükköset akarsz esetleg, amúgy nem kell

Geciegyszerű. Fogsz egy nagyobb edényt, beledobod a tojást, a sót meg az olajat, majd apránként, felváltva a lisztet és a vizet. Először egy kevés lisztet, az trutyi lesz majd a tojástól, majd kevés vizet, hogy hígabb legyen, majd megint liszt, és így tovább. Lényeg, hogy a végeredmény NE folyós legyen, hanem trutyi, amit már szar kavarni. Felraksz egy nagy lábasba/fazékba vizet forrni, vagy használod a vízforralót, mint azt tudjuk. Legyen vagy 2 liter benne. Ha forr dobj bele sót, meg egy kevés olajat, majd szaggasd bele nokedliszaggatóval. Egyszerre ne tegyél bele túl sokat, mert különben egy nagy trutyi lesz az alján, ami nem fasza. Ha fél perc múlva gyengéden keversz rajta egyet, látni fogod, hogy nokedlik vannak benne, nem trutyi. Ha feljön a víz tetejére, akkor kész is van, baszdmeg. Aztán vagy összesütöd tojással/kaporral, vagy nem.

Fald!

 

Szólj hozzá!

Címkék: tészta nokedli

A bejegyzés trackback címe:

https://bekaphatode.blog.hu/api/trackback/id/tr746222209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása