Bocs, de a komment írása közben elkapott a hév, rájöttem, megér egy riposzt a burger. Ha nem tetszik, nem olvasod. Ne szarj be, semmi animzsif, meg ugráló szarságok.
Hivatkozott bejegyzésben foglaltakkal messzemenőkig egyet értek. Főleg, hogy medium legyen a cucc. Hogy sonkát-e basznék-e bele? Egyszer talán. Zsemlyéből viszont a magosat preferálom, sósat.
Mostanában a Hopfanaticba gyakran leugrok hambizni. Kiss Tomi a burgert komlószósszal meg hagymalekvárral őrjíti meg - a sajton kívül persze -, és médium süti a húst. Nem mellesleg ő az ország egyik legkiválóbb sörfőzője. Ez két elég nyomós indok a látogatásra, de ha fentiek Neked nem lennének elegek, jelzem, pazar rövid kínálatból szelektálva lehet megágyazni a zabálásnak. A Hopfanaticban szerettem meg a whisky-t, de erről majd később. Ha ez sem csinál kedvet, beteg vagy, lépj vissza három mezőt.
Ha minden adott (értsd. van csapon az alábbi sörkölteményekből), ez a menüm:
1 korsó Nohoplimit (IPA, 8,5% alkohol, szanaszéjjel komlózvaaaa): míg megjön a burger
1 marhaburger
1 korsó Splash (lager, de nem úgy, mint a borsodi bazdmeg, 4,5% alkohol): burgert segíti le szépen
1 nagy böfögés
1 korsó Nohoplimit (IPA, 8,5% alkohol, szanaszéjjel komlózvaaaa): csak a keretes szerkezet, meg a delírium kiteljesítése végett
Opcionális, bár a Nohoplimitet nem szeretem röviddel szétbaszni, Márkházi pályinka, vagy méginkább Jack Daniels Single Barrel, esetleg Islay Mist.
Csorog-e a nyálad-e? Ugyehogy csorog!
Felnőtt tartalom!
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.