A húsvét margójára. Na, baszdmeg, ez is ízlés dolga, de ha ezt kábé követed, akkor is életed legjobbját eszed.
Hozzávalók:
1 egész torma a piacról
1,5 dl víz
1-2 evőkanál ecet (20 v. 10%-os értelemszerűen)
1 nagy csipet só
1 nagy csipet cukor
A tormát körkörösen kell reszelni sajtreszelőn. A kicsin. Így kerülöd el azt, hogy túl sok maradjon egyben. Olyan, mintha ceruzát reszelnél, és azt szeretnéd, hogy minden oldalról faszán nézzen ki. Ha egy percen belül nem folyik taknyod-nyálad egybe, akkor szar a torma, amit vettél, de ez nem a te hibád, sőt, még így is sokkal jobb lesz, mint bármi, amit a boltban vettél valaha. A maradék hozzávalókat összekevered úgy, hogy a só és cukor feloldódjon, majd ráöntesz annyit a tormára, hogy épphogy ellepje. Kész-e van-e, baszdmeg? Kész!
Menelhetsz sírni!