Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ársz poétika

Minden szó hazugság vagy vicc

Fütyifül

Címkék

animgif (2) cigánypecsenye (1) citrom (1) comb (1) csirke (1) dagadó (1) disznó (5) disznósajt (1) ehető növény (1) fasírt (1) gomba (1) hamburger (2) hopfanatic (1) ibolya (1) ipa (1) karaj (3) kenyér (2) krumpli (1) lager (1) lángos (1) margó (3) mell (1) mustár (1) nokedli (1) pác (2) palacsinta (1) pepecs (1) piac (1) pizza (1) rambo (1) rántott (1) rántotta (1) rizs (1) rozs (1) sajt (2) sertés (1) sör (1) stefánia (1) szalámi (1) szalonna (3) szar (1) szósz (1) tarja (4) tejföl (2) termelői (1) tészta (7) tócsni (1) tojás (1) trükk (1) túró (1) vagdalt (1) vidéki (1) Vízforraló (1) vízforraló (2) zsömle (1) Címkefelhő

Nyári szünet

2014.06.04. 19:47 bekaphatode

Kedves blogolvasó gyerekek! Sajnálattal közlöm, hogy szünetet kell tartsak szept. 15-ig, mivel visszaültem az iskolapadba, mint kertépítő. Pedig lógok egy fasírttal, és egy cordon bleu-vel, de nincs energiám rá. Egy ideig gondolkodtam, hogy írok egy új blogot az isiről, de arra sincs enerdzsi. Pedig lehetne mesélnem Maligán bácsiról, aki első két nap alig talált be a terembe, a Gerincsérvesről, aki nagyon okos, és fizikai munkát akar végezni, de nem tud, Megmondó bácsiról, aki MSZP-s kertet szeretne építeni, de 57 éves és fájnak a csontjai, Esmeraldáról, a cigánylányról, aki Barbit akar, ingyen strandbelépőt az amúgy ingyenes tanfolyamhoz, utazáshoz, és a keresetpótló juttatáshoz, aki 3 jäger után unalomból elmegy szoliba(!!!), mert barnulásmániás, Totororól, akit megkért az orvos, hogy álljon rá a mérlegre, mire megkérdezte meddig mér, 120kg, mondta az kevés lesz, Szilajról, a vérmagyar hagyományörzőről, lovas harcászról, aki mellesleg a legjobb barátom perpillanat. Az a legszegényebb, aki ígérni se tud. Nagyon szegény vagyok. Kösz az eddigi figyelmet! Legyetek szépek és kedvesek! Búcsúzóul a legjobb szám a szerelmem utolsó lemezéről (okt. 6. Bécs. Koncert lesz!!! Én meg ott leszek! Hehe.):

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bekaphatode.blog.hu/api/trackback/id/tr256278560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Holdkorong 2014.09.13. 20:11:15

Na, szeptember 13-a van, vagyis vége a nyári szünetnek, írhatod tovább, baszdmeg, amúgy meg itt az új blogom, tegnap este kezdtem: tigris.blog.hu/

bekaphatode 2014.09.15. 10:33:39

@Holdkorong: Most az őszi szünet kezdődik, mert vizsga előtt egy nappal eltörtem a lábfejem két helyen. Ráborult a farakás. Éljen. Estétől a nagy faluban leszek. Ha van kedved, látogass meg valamikor!
süti beállítások módosítása