Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ársz poétika

Minden szó hazugság vagy vicc

Fütyifül

Címkék

animgif (2) cigánypecsenye (1) citrom (1) comb (1) csirke (1) dagadó (1) disznó (5) disznósajt (1) ehető növény (1) fasírt (1) gomba (1) hamburger (2) hopfanatic (1) ibolya (1) ipa (1) karaj (3) kenyér (2) krumpli (1) lager (1) lángos (1) margó (3) mell (1) mustár (1) nokedli (1) pác (2) palacsinta (1) pepecs (1) piac (1) pizza (1) rambo (1) rántott (1) rántotta (1) rizs (1) rozs (1) sajt (2) sertés (1) sör (1) stefánia (1) szalámi (1) szalonna (3) szar (1) szósz (1) tarja (4) tejföl (2) termelői (1) tészta (7) tócsni (1) tojás (1) trükk (1) túró (1) vagdalt (1) vidéki (1) vízforraló (2) Vízforraló (1) zsömle (1) Címkefelhő

Sajtos tészta

2014.04.17. 16:13 bekaphatode

Haha, geci! Néha baszdmeg, fingom nincs mivel töltsem meg ezt a blogot, mivel az esetek 90%-ában csak magamnak főzök, és ha egyszer főztem, azt eszem 2-3-x napig mennyiségtől függően, vagy sütök egy pizzát. Én ugyanis leszarom, ha több napon át ugyanaz van, másrészt meg a legegyszerűbb/leggyorsabb dolgokra törekszem, ha éhes vagyok, főleg, ha valamiből maradék van. Perpill tejföl-sajt maradékom van. Na, le van baszva minden, hátha Jancsi idetéved az internetről, hogy egy gecibonyolult sajtos tésztát főzzön Juliskának, ha már nem kolbászból van a kerítés, és a kibaszott mézeskalácsház is diabéteszt okozott, oszt el akarja kulinárisan varázsolni az első randin. Tésztafőzést megbeszéltük, annyi kiegészítéssel, hogy különböző tésztáknak, különböző idő kell, hogy megfőjön, de a kóstolgatás gecire megold mindent. Ha ez kész, raksz rá tejfölt meg reszelt sajtot, oszt jó napot. Igazán metál-e vagy-e? Az, baszdmeg. Ezért pirítasz hozzá szalonnát, amit összekeversz a tésztával, így legalább a zsírtól később nem fog összeragadni. Megélhetési burzsujvegák extraszűz olivaolajjal kavarják, nem mintha a sima olaj nem lenne jó. (Majd valamelyik nap csinálok egy carbonarat. Elbaszott megdöbbentő lesz. De legalább geciszép neve van.)

Told be!

 

2 komment

Címkék: sajt tészta tejföl szalonna burzsujvega

A bejegyzés trackback címe:

https://bekaphatode.blog.hu/api/trackback/id/tr886048484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Holdkorong 2014.04.18. 18:31:26

Jaj de szeretted te ezt a Vastrabantot, még a lemezüket is megvetted!

bekaphatode 2014.04.18. 21:38:43

A mai napig imádom. Még pólóm is van. A legcsodálatosabb bunkóparasztmetál (a lehető legjobb értelemben) volt a földkerekségen.
süti beállítások módosítása