Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Ársz poétika

Minden szó hazugság vagy vicc

Fütyifül

Címkék

animgif (2) cigánypecsenye (1) citrom (1) comb (1) csirke (1) dagadó (1) disznó (5) disznósajt (1) ehető növény (1) fasírt (1) gomba (1) hamburger (2) hopfanatic (1) ibolya (1) ipa (1) karaj (3) kenyér (2) krumpli (1) lager (1) lángos (1) margó (3) mell (1) mustár (1) nokedli (1) pác (2) palacsinta (1) pepecs (1) piac (1) pizza (1) rambo (1) rántott (1) rántotta (1) rizs (1) rozs (1) sajt (2) sertés (1) sör (1) stefánia (1) szalámi (1) szalonna (3) szar (1) szósz (1) tarja (4) tejföl (2) termelői (1) tészta (7) tócsni (1) tojás (1) trükk (1) túró (1) vagdalt (1) vidéki (1) vízforraló (2) Vízforraló (1) zsömle (1) Címkefelhő

Cigánypecsenye kakastaréjjal

2014.03.25. 08:50 bekaphatode

"Are they made from real Girl Scouts?" - Wednesday Addams

Mintha olvastam volna valahol, hogy néhány evőnek problémái vannak e névvel. No comment. Ez egy retrospektív poszt lesz, mert már szombaton elfogyott, de mivel a hétvége Ricsárdgíres, alkoholos, családos volt, meg már megint végig kellett nézni bő egy évadot a Chuck-ból, ezért csak ma kerül rá sor. Bevallom, húsokban nem vagyok annyira jó, mert 8 évre önként bevonultam egy vegetáriánus koncentrációs táborba, így sok élmény kimaradt, amit a rákövetkező 6(?) év alatt sem sikerült feldolgozni. Na, baszdmeg.

Hozzávalók 1 egész főre:

kábé 2 szelet zsírosabb hús pl.: tarja
2 vastagabb szelet beirdalt zsírszalonna (hogy kakastaréj legyen belőle)
fokhagymagerezd - amennyit a beled elbír
pirospaprika

bors
1 db ököl v. egyéb kreatív tárgy

Öklöt nem kell a kínai piacról venni, általában mindenkinek van kettő egész darabja ott alkar tájékon. Hogy minek az, baszdmeg? Azért, baszdmeg, mert egy csomó dologra hasznos (képzeletre bízom), és a legtöbb húst NEM klopfoljuk, hanem csak ütögetjük, hogy a rostok meglazuljanak. Szóval, BIFF-BOFF-KAPOW alapon bebaszol párat a húsnak két oldalról. Azért nem kell Klicsko testvéreket játszani, se Batmant. Lazán pár pofon elég lesz. Sózod, borsozod. Serpenyőben felrakod a bevagdalt szalonnát sülni. A fokhagymagerezdeket késlappal összenyomod, majd apróra vágod a kis geciket. Ha a szalonna már elég zsírt kieresztett (mert forgattad és nem szén, no meg van a serpenyő alján látható mennyiség), akkor mehet mellé a hús. Kábé 2-3 percig sül egy oldal, amit észreveszel, ha alánézel, és hasonlít arra, amit a vásárban láttál. Mikor a második oldal is nagyjából megsült, ráraksz annyi fokhagymát, amennyi elfér a húson, meg kábé egy teáskanál pirospaprikát, és sütöd még max egy percig. NEM szabad a paprikát és a fokhagymát sokáig sütni hirtelen, mert szén és keserűség fog létrejönni, ami kurvaszar, ha már idáig eljutottál. Kábé egyszerre megoldódik a szalonna a hússal, látni fogod, hogy taréj van és vásári. Egymásra rak értelemszerűen vagy sem. Oszt kész van, baszdmeg? Kész, baszdmeg! Volt az egész vagy 10 perc. Eszed fagyasztott sült krumplival, kenyérrel, vagy akármivel, meg gecisok savanyúval, mer' az kell.

Fald!

 

4 komment

Címkék: disznó szalonna tarja cigánypecsenye

A bejegyzés trackback címe:

https://bekaphatode.blog.hu/api/trackback/id/tr615877709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atekboy 2014.03.25. 09:34:00

Csupa báj és kellem ez a poszt, megcsinálta a délelőttöm, ahogy mondani szokás.

bekaphatode 2014.03.25. 09:38:27

Ahogy a kommented az enyémet. Igyekezni kell, na! :)

Holdkorong 2014.03.25. 20:26:45

A két jóbarát, ahogy megcsinálja egymást. El vagyok érzékenyülve.

bekaphatode 2014.03.26. 05:52:20

Téged vártunk harmadiknak.
süti beállítások módosítása